« terug naar vorige pagina

Nieuws

  1. Bijkerk – Huisarts in opleiding

Mijn naam is Aartjan Bijkerk en sinds 1 maart 2019 ben ik in opleiding tot huisarts in de praktijk van dr. Doppen / dr. Ankone.

Ik ben 31 jaar, woonachtig in Zwolle en heb geneeskunde gestudeerd in Groningen. Na mijn afstuderen heb ik bijna 5 jaar gewerkt op de afdeling Gynaecologie & Verloskunde van de Isala (Zwolle) en het Deventer Ziekenhuis, o.a. als gynaecoloog in opleiding.  Tevens heb ik bijna een jaar gewerkt in een verpleeg/revalidatiecentrum.

Afgelopen jaar heb ik besloten om een switch te maken naar de huisartsgeneeskunde. Ik ben erg blij met de mogelijkheid om het 1e jaar (van deze 3-jarige opleiding) in de praktijk van dr. Doppen / dr. Ankone door te brengen.   

Ik zal tot juni 2020 in de praktijk aanwezig zijn. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Video-opnames van uw consult (gesprek)

In het kader van mijn opleiding tot huisarts kan het soms voorkomen dat ik u vraag of ik het consult mag filmen. Opnames uit de spreekkamer zijn zeer leerzaam en vormen een belangrijk deel van de opleiding. Ik zal u altijd nadrukkelijk toestemming vragen voordat het gesprek begint. U mag dit uiteraard altijd weigeren. Ook tijdens het gesprek kunt u op ieder gewenst moment uw toestemming voor de opname weer intrekken.

 

Meer informatie